Імпорт фірмових парфумерних косметичних продуктів по догляду за шкірою макіяж подарунки оптова бутік ювелірних магазинів

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.

Export/ Wholesale Business

Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.

Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail

Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368

Fax: 886-6-2520390, 2828429


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)

Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

Jyi легенів є Тайваню засновані дистриб'ютором wholesaling брендом косметика, парфумерія & подарункові набори торгівлі & експортувати до спеціалізованих магазинах, супермаркетах або роздрібних магазинах. Ми націлені на надання вам широкий вибір справжнього марок з усіх куточків світу. Наша компанія пропонує повний спектр більшість досягає масштабів і передній край продуктів, яка включає в себе духи ароматів, чоловіча perfume、women perfume、mini парфуми, догляд за шкірою, косметика, колір косметики, духи подарункові набори, шкіри Догляд подарункові набори, комплектів косметичної gif, догляд за волоссям, продуктів стайлинга, догляд за тілом, ванни і тіла аксесуари, макіяж аксесуари, колір Косметика аксесуари, прикраси мода, подарункові набори, фантазії продукти, Японська фантазії продуктів тощо.

Експорт / оптовий бізнес

На основі різних каналів, наші клієнти може бути розділена на дві категорії, фізична (традиційне письмо) і віртуальний канал (знову). Традиційним каналом складається з трейдера, оптовик, шкіри, тіла і волосся догляд оригінальний інсталяційний імпорту, франшиза магазин, мережа магазинів, прикраса корпорації, подарунок корпорації, універмаг, дистриб'ютор і прямого продажу. З іншого боку віртуальний канал є через wholesaling онлайн торговий центр.

В основному, два види наших ключових клієнтів є інші менші гуртової та фізичного магазинах. І завдяки різних торгових обсягів торгівлі цифри або довгострокові відносини співпраці, оптова ціна буде різні в ці два види клієнтів.

Наші продукти поставляються з кредитоспроможності виробництвами, агентів або торгівельних партнерів, щоб забезпечити якість продукту і Уникайте підробок. Бестселера високої якості продукції а також конкурентоспроможні ціни є характеристиками наші; Таким чином, вітаємо братства або всіх професій і професій нашими клієнтами або дати нам деякі поради. Дякую!

Детальніша інформація за телефонами наш номер. E. mail

Тел.: 886-6-2820480, 2822432, 2833368

Факс: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

неділю, 26 жовтня 2008 р.

Як правильно вибрати косметику?




    Як правильно вибрати косметику?

    Є багато людей не знають, інгредієнти косметики, як правило, вибирають косметику, перший фокус його аромат. Хоча запах дуже важливо, але ще важливіше, якість косметики, тому що погана якість косметики, швидше за все, пошкодити шкіру. Правильний підбір косметичних засобів слід звернути увагу на наступне:

    Вибір косметики слід спочатку звернути увагу на дозвіл чи акт огляду та здоров'я. Зверніть увагу, що дата виготовлення косметики. Загалом, паста, вершки, мед продукти якомога більше на заводі кожен рік-півтора закінчилися. Уважно прочитайте інструкцію, зверніть увагу на використання методів і заходів.

    Залежно від кольору косметичний вибір косметики яскраво, і виявили, кольору або кольору: червоний, чорний, зелений, видимі форми або темніше, який додається до прострочених продуктів або виробництво пігменту не можуть бути використані. Таких, як поява каламутності, сепаратор, або пластівці, пасти усадки, тріщини, не може бути використана більше.

    Косметика запах елегантний, освіжаючий, але не різкий запах, смак чи запах, не можуть бути використані.

    Косметичні вимоги і докладні текстури, бо текстура більш тонкі, тим більше його зчеплення з шкірою, натерти на шкірі природно необхідно. Нижче описані типи найбільш часто використовуваних методів ідентифікації косметики:

    Емульсія в емульсії типу косметики, найголовніше, звернути увагу на хороше емульгування, хорошої якості з яскравим блиском, блискучими темними погано, слід ретельно відрізняти.

    Збіжності підживлювальної води вона повністю прозора, як у виборі, якщо звернути особливу увагу на пляшки подивитися, чи дійсно прозорість нормальним і не осідають, якщо непрозора, вона не змогла.

    Крем косметики в косметиці, який з найбільшою в денний крем, нічний крем, крем, незалежно від віку, у яких є потреба. Іній по догляду за шкірою, виглядає білим і яскравим, свіжим запахом, і навпаки, якщо низька якість, здавалося б, нудний похмурий, похмурий запах, суд не відчуває себе комфортно, але грубі почуття. Тому будьте обережні, коли ви вирішили спробувати, ви можете відчути якість чи гірше.

    Літня косметика, як правило, часто Мохан, додавши багато емульгаторів та її придатків, щоб запобігти макіяж. З цієї точки зору ми бачимо, що влітку косметику більше ризик виявлення, перш ніж використовувати "контакт метод випробування перед використанням, то результат буде негативний, позитивний, не повинні використовуватися.


    1 коментар:

    skincareorg сказав...

    Як правильно використовувати порошок?


      Порошок запах ароматичні, забезпечення фонд для запобігання макіяж бути з фігури пролити; порошок може бути м'яким або крем Фонду вермішель в тому сенсі, жирної шкіри, макіяж природного координації; також охоплює обличчя недолік, так що жінок була жвавий інтерес на порошку. Прозорі порошок і кольорові порошком порошку на дві. Прозорі порошок, не зміниться після роздумів, фону і порошку в один, з прозорим, в основному використовується для макіяжу; кольорові порошок, часто використовуваних метри білий, Рожевий, м'ясо, Земне і так далі, доповнюють недостатньо фон, що охоплюють недоліки, в основному за той же колір макіяж Фонду. Виділення порошок, відзначити наступні аспекти:


      (1) порошок випадку слід не пошкоджено, був втрачений, скинути, покриття не повинно бути занадто жорсткою або занадто вільно, у полі з целофан бути недоторканим, не повинно бути не витоку явище.


      (2) виберіть колір координації порошок, щоб бути лоб і Chin. Шкіра, білі, відтінок або біле борошно шкіри темніше, близько до обличчя і злегка товсті порошок, так, що вони виглядають природної гармонії, в іншому випадку це дуже негарно.


      порошок (3) смак до виділення чистого, пилуватих fine багаті масел і хочете мати гарний вугілля адсорбції, поширюється на локальному комп'ютері не легко впасти.


      (4) відповідно до їх сезонні вибору шкіри різних типів і різних порошку. Суха шкіра або холодним в бідних районах повинні використовувати абсорбуючий порошок і жирної шкіри або спекотно і волого регіонів, шкіра гіпергідроз, ви повинні використовувати краще абсорбуючий порошок.


      (5) маззю порошок метод починаючи від шиї і щік і стикаються з інших частин. Не просто маззю обличчя, за рахунок коштів на шиї, вуха назад, уникнути різкий контраст. Після того, як використовується порошок ювелірних виробів трепку довге волосся, пензлі складе залишилися порошок стираються. Джеймс маззю рівномірно, тон, щоб бути послідовним. Кращі маззю в активних макіяж світлішого порошок і м'які природного зробити регіон перехідний період.


      (6) перш, ніж використовувати порошок мити, щоб уникнути порошку в заблоковані шкіру пори, перешкоджають шкіри метаболізму, пошкодження шкіри здоров'я.

    Оптовий продаж подарунків