Імпорт фірмових парфумерних косметичних продуктів по догляду за шкірою макіяж подарунки оптова бутік ювелірних магазинів

Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.

Export/ Wholesale Business

Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.

Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail

Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368

Fax: 886-6-2520390, 2828429


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)

Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

Jyi легенів є Тайваню засновані дистриб'ютором wholesaling брендом косметика, парфумерія & подарункові набори торгівлі & експортувати до спеціалізованих магазинах, супермаркетах або роздрібних магазинах. Ми націлені на надання вам широкий вибір справжнього марок з усіх куточків світу. Наша компанія пропонує повний спектр більшість досягає масштабів і передній край продуктів, яка включає в себе духи ароматів, чоловіча perfume、women perfume、mini парфуми, догляд за шкірою, косметика, колір косметики, духи подарункові набори, шкіри Догляд подарункові набори, комплектів косметичної gif, догляд за волоссям, продуктів стайлинга, догляд за тілом, ванни і тіла аксесуари, макіяж аксесуари, колір Косметика аксесуари, прикраси мода, подарункові набори, фантазії продукти, Японська фантазії продуктів тощо.

Експорт / оптовий бізнес

На основі різних каналів, наші клієнти може бути розділена на дві категорії, фізична (традиційне письмо) і віртуальний канал (знову). Традиційним каналом складається з трейдера, оптовик, шкіри, тіла і волосся догляд оригінальний інсталяційний імпорту, франшиза магазин, мережа магазинів, прикраса корпорації, подарунок корпорації, універмаг, дистриб'ютор і прямого продажу. З іншого боку віртуальний канал є через wholesaling онлайн торговий центр.

В основному, два види наших ключових клієнтів є інші менші гуртової та фізичного магазинах. І завдяки різних торгових обсягів торгівлі цифри або довгострокові відносини співпраці, оптова ціна буде різні в ці два види клієнтів.

Наші продукти поставляються з кредитоспроможності виробництвами, агентів або торгівельних партнерів, щоб забезпечити якість продукту і Уникайте підробок. Бестселера високої якості продукції а також конкурентоспроможні ціни є характеристиками наші; Таким чином, вітаємо братства або всіх професій і професій нашими клієнтами або дати нам деякі поради. Дякую!

Детальніша інформація за телефонами наш номер. E. mail

Тел.: 886-6-2820480, 2822432, 2833368

Факс: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

неділю, 2 листопада 2008 р.

Чи знаєте ви, духи?




    Чи знаєте ви, духи?

    Духи це вічна тема жіночої чарівності, а функція формування стилю індивідуальності і смаку не може бути досягнутий ніякими іншими косметичними і, отже, тільки в розумінні фундаментальних знань про парфуми купити і користуватися парфумами.

    По продуктивності стиль інший аромат, духи можуть бути розділені на сім категорій. Квіткові і елегантний стиль виконання: одно-або поєднання кольорів, східних ароматів: мускус, амбра і дорогоцінного квіткових таємницю продуктивності східний аромат, фруктовий: інтеграція різних фруктових продуктивність святковий настрій; Кусака мелодія: продуктивність трави, моху і трави, спеції, натуральний, свіжий смак, аромат моху: стеблинок, листя папороті і деревні; трави аромат: пасифлора, розмарин, та інші основні духи для чоловіків, штучний аромат: синтетичний, щоб показати, сучасному сенсі слова.

    Відповідно до частки духи, що містяться в ароматі, можуть бути розділені на п'ять смаків: що містять більше 20% від смаку, решта алкоголю, його стійкості до 6:00 і більше на вечерю, танці та інші випадки, ціни дуже дорогі, духи : містить 15 відсотків до 20 відсотків по суті, 14% і 15% дистильованої води, а решта алкоголю, аромат протягом чотирьох годин, для роботи і відпочинку, а також більш високі ціни, туалетна вода: містить 8% до 15% від аромату 17% до 18% дистильованої води, а решта алкоголю, смак може зберігатися від 1 до 2:00, придатних для використання вдома, лазні і перед сном, доступної, одеколон: аромат зміст 4% до 8%, як правило, чоловічий аромат, духи Агент: що містять від 1% до 3% від смаку.

    Щоб дізнатися запах парфумів, і повинні ретельно спробувати смак індекс перед запах, смак і післясмак. Перед смак відноситься до 3 до 10 хвилин після розпилення на духи летючих високий смак, смак до спрей духи від 10 до 60 хвилин аромат, це аромат рівномірно розподіляючи з основних аромату, після смаку розпорошується на духи 2 ~ 3:00, що залишилися на шкірі, слабкий аромат.






    3 коментарі:

    skincareorg сказав...

    Маска мазі/порошок 10 коди


      Маска дуже популярним в ці дні, так що було багато, багато flaunted всі види функціональних маска на ринку під це свято. Тим не менше, так багато видів косметики та догляду за шкірою або маску, ви знаєте, як його використовувати?


      Проблеми зі шкірою не хотілося графіті наркотиків


      У шкіри з найбільш поширених сценарій є багато пацієнтів у всьому тілу свербить стільки справи, що є на руку мазь на без розбору будь-яких 3,721 є маззю і тілом спрей; є багато людей в нові розчину купив купа догляду за шкірою, важко кожен день, щоб фарба обличчя, шкіри проблеми не покращилася. Мало пасти, навчання, але не малі, мають проблеми шкіри, що робити не поспішайте графіті медицини!


      Ми всі знаємо, усні ліки доступний не просто з'їсти; голка за алергії, також закликає до негайного виведення, тому закордонних ліків вставити використання є також бути обережним.


      Шкіра є тіло займають оборони зовнішнього середовища, у всіх органів найважливіших лінії оборони. Різні частини тіла з рогової товщиною і властивості відрізняються, так що поглинання наркотиків буде мати різні ефекти; наприклад, маззю мазі для повіки не вміститься маззю на руку.


      Зробив, наступні зовнішнім засобом крему і догляд за шкірою продуктів "десять навчити коди війни", за інформацією красивих людей і захворювань шкіри:


      1. алергія на маску та чіп рецидивів


      Використовувати маску або чіпа, буде керувати препарат поглинання 10 разів збільшити до 100 разів разів, тому шанси контактний дерматит або алергії шкіри може бути вище його.


      2 thin-skinned алергії


      Товщини шкіри, буде впливати на результати наркотиків поглинання. Особливо слизової оболонки, паху, повіки і частин шкіри обличчя з тонкими, часто лікування швидко, але шанси на побічні ефекти причину алергії шкіри є особливо високим.


      3. сухої шкіри, зволожує потім Нанесіть лосьйон


      Шкіру сухою, якщо потрібно покращити вміст вологи в шкірі або збільшення ступеня здатності до утримання вологи, бажано шкіри води змоченим до приблизно п'ять хвилин після маззю або застосувати маску крем одягання medicationto, особливо добре!

    skincareorg сказав...

      4. Докладніше маззю не може бути ефективною


      Більшість пасти, маззю, один або два рази на день існує хороший результат, маззю є не додавати занадто багато переваг.


      5. тонкий шар на ньому!


      Більшість мазі без маззю виходить занадто густий, занадто тонкими, тим краще, за винятком лише емульсії сонцезахисний крем!


      6. є маззю і руб збільшує поглинання


      Як і коли ви застосувати лосьйон руб руб друзів, щоб пам'ятати, що це підвищить ступінь поглинання наркотиків, зокрема системний кровотік поглинання, як більшість дерматологія наркотиків діють на поверхні, більшість препаратів є не потираючи, за винятком деяких ліків відзначили, тертя тільки необхідні для сприяння поглинання.


      7. консервантів інтерфейс користувача агенти чутливості до оригіналу


      Більшість емульсій і гелі варіюватися, але містять консервантів і інтерфейс активного агента, алергії шкіри часто з наркотиками або консервантів, база або інтерфейсу в догляду за шкірою, викликані поверхнево-активні речовини. Для догляду за шкірою не є швидше за все, щоб вирішити проблеми зі шкірою.


      8. пошкоджену шкіру, не можуть стимулювати його


      Після травми або Exfoliating шкіри, оскільки кутикули захист скорочені і поглинається особливо добре, але найбільш схильних до шкіри алергії. В даний час за допомогою алкоголю або інші дратівливі бази догляду за шкірою, але може викликати подразнення шкіри або алергічну явищ.


      9. догляд продукти + наркотиків зовнішню програму за допомогою Будьте обережні


      Вставити буде мати лікарська взаємодія, під час злиття, використовуючи догляду за шкірою або наркотики для зовнішнього використання, це найкраще, щоб підтвердити, що основні компоненти, або які містять консервант, поверхнево-активні речовини можуть бути базу або інтерфейс у поєднанні; не впевнені, коли зверніться до дерматолога.


      10. при алергії на зовнішню програму freeze


      За зовнішні медицини мазі або алергічну догляду за шкірою Пам'ятайте, щоб зупинити під час використання зовнішнього застосування речовина або шкірою догляд продукти, пов'язаної інформації і зверніться до дерматолога або обслуговування заходів, або шляхом виявлення шкірна проба алерген stick. Не далі робити свої власні "відновити", маззю більше, більше можливостей для роздратування шкіри або алергічну! Хочете більше, ніж "десять коди" Хай всі за допомогою команди вставлення ліки і догляд за шкірою продукти можуть мати належного розуміння, краса, молоді кожен день!

    skincareorg сказав...

    Шкіра стає більш делікатний і ніжний


      Чистий шкірою шкіри Догляд навички мають важливе значення


      По-перше, зробити глибокий чищення, регулярно exfoliating. Ретельно порівняти жирної шкіри пори відображаються набагато більш чітко, ніж інші шкіри! Це правда, тому що сальні залози секреції сильні жирної шкіри, відносне вугілля адсорбції пилу бруд, ніж звичайні шкіри, то якщо у поєднанні з чистої роботи, не ретельно зроблено, звичайно, буде розмірковувати обструкції і збільшує ймовірність більш високого! Регулярні глибоке чищення і exfoliating є важливим, не тільки робить старіння шкіри поверхні рогової очищається і шкіри чищення, метаболічний механізм нормальний, глибоке очищення можна також керувати секреції шкірного сала, ретельно ліквідації глибокий прихований бруду.


      Мистецтво мити температури води


      Вимийте є тепліше, температури води, промивають чистою? Відповідь абсолютно "ні", не тепло мити його обличчя, зламаною. Найкраща пропозиція вище, ніж в одній точці температуру температури, температура руки, оскільки занадто високі температури води може відняти вода, низький рівень води температур і страх над стимулювати шкіри, вмиваюся з цього питання, температура води є ігнорувати елементи не повинно бути!


      Для видалення макіяж повинен бути ретельно


      Чому багато людей, які складають пори є stretch, не видалити бруд шкірного сала, тому що довгострокових результатів осад. Призведе до результатів з головних причин, це тому, що в Remover кроків без ретельного реалізації відносини між. Важливі неодноразово так, чому чищення роботу підняла, дівчата можуть зрозуміти!


      Макіяжу remover вперше вилучена очей і губ позиції, потім видалити обличчя макіяж і нарешті до очищення піною cleaner, промити водою.


      Попрощатися з молоко ванна Дандер


      Молоко та сіль разом, ви може поліпшити ваш грубий шкіри і ефективно позбавитися від тебе шкіри пластівці, залишивши тільки гладкої шкіри. Раніше розтанув в баночку скла солоної води, налив в теплій воді ванні вже були розміщені, то додавання 4 чашки рівну кількість знежирене сухе молоко. Так, ви можете лежати в спеціальних ванни для себе як зануреним у 20 хвилин, потім прийняти вашу ванну процес. Ми пропонуємо вам найкраще використовувати один раз на тиждень, дійсно може попрощатися з Дандер!

    Оптовий продаж подарунків